2016-04-22 09:09:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Jókedvű és motivált

Napi horoszkóp április 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nagyon temperamentumos és szenvedélyes lesz ma, a szerelmi esélyei fokozódnak. Ha vannak régóta húzódó problémák a párkapcsolatában, most azokat is tisztázhatja a kedvesével.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben az ön jegyével. Ez gátolja a tervei megvalósítását. Fáradtnak és motiválatlannak érzi magát. Az idejét is rosszul osztja be, emiatt elúszhat a feladataival. Szerencsére estére javul a helyzet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Tisztázni tud valamit, ami már hosszú ideje nyomta a szívét. Ez nagy örömet szerezhet önnek. Váratlan kiadásokkal kell számolnia, jó lenne, ha kicsit odafigyelne a pénzügyeire.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Alkalmas a mai nap a félreértések tisztázására. Ha nézeteltérése lenne valakivel, most azt is sikerül megbeszélni. Az este kellemesnek ígérkezik, töltse a barátaival.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében jár. A Vénusz együtt áll az Uránusszal, ez arra utal, hogy valaki váratlanul nagy örömet szerez önnek. Jó hírt kaphat, és találkozhat valakivel, aki megdobogtatja a szívét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter, a bőség bolygója kedvező helyzetben áll a horoszkópjában. Ön remekül érzi magát, és erre minden oka meg is van. Jó híreket kaphat, még az is lehet, hogy előléptetik a munkahelyén. A párkapcsolata is sok örömet okoz önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll az Uránusszal, ez nagyon kedvezően hat önre. Tele van energiával, jókedvű és motivált. Arra viszont ügyeljen, hogy ne költekezzen meggondolatlanul! Az este romantikus hangulatban telik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben a Nappal, és ez önt egy kissé ingerültté teszi. Ma különösen rosszul viseli, ha valaki dirigálni próbál önnek… Egy kicsit fogja vissza magát, mert a kontrollálatlan dühkitörésével most csak elmélyíti a konfliktust. Az estét szentelje a szórakozásnak!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most nyugodtan hallgasson a megérzéseire. Egy fontos beszélgetésre is sort keríthet ma. Minden részletre ügyelnie kellene, próbálja meg helyesen értelmezni a gesztusokat és a pillantásokat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Merkúr viszont a Bika jegyében van, és ez hasznos önnek. Ne aggódjon az anyagiak miatt, önnek úgyis mindig van egy jó ötlete, ami kisegíti a bajból. Egy szakember tanácsát is elfogadhatja, a tőle kapott tippekkel kitűnő eredményeket tud elérni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ön ma különösen vonzó, sok bókot kap majd. Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen társaságba, megismerkedhet valakivel, aki felkelti az érdeklődését.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez sok erőt ad önnek. Ma bebizonyíthatja, hogy mi rejlik önben, egy nehéz ügyben könnyedén megoldást talál. Valakit sikerül meggyőznie az elképzelése helyességéről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: